bursagorus.com.tr

Bursa'da geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı

ASAYİŞ

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 21 Kasım 2023 Salı günü kent genelinde geniş çaplı bir asayiş uygulaması yapıldı.

Uygulamada, Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinin Çarşamba, Çekirge, Görükle, Özlüce, Meydancık, Yavuz Selim, Teleferik, Altıparmak ve Heykel bölgeleri ana kavşaklarında 15.30 ile 17.30 saatleri arasında sabit yol ve hareketli uygulamalar gerçekleştirildi.

Ayrıca, Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Çevik Kuvvet, KOM, Narkotik, Güvenlik, TEM, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personellerinin katılımıyla 21 Kasım 2023 Salı günü 21.30 ile 23.30 saatleri arasında ilimiz Osmangazi ilçesi Çarşamba, Çekirge Mahalleleri ve çevresinde de sabit yol ve hareketli uygulamalar yapıldı.

Yapılan uygulamalarda toplam 748 şahsın UYAP sorgulaması yapıldı. Üzerlerinde uyuşturucu madde, hassas terazi, ruhsatsız silah, fişek, muşta bulunan ve çeşitli suçlardan aranmaları olan toplam 12 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda;

6 adet ruhsatsız silah 40 adet fişek Bir adet muşta Bir adet hassas terazi 4,89 gram metamfetamin 10,83 gram esrar 2,7 gram bonzai maddesi

ele geçirildi.

Ayrıca yapılan uygulamada 240 araç kontrol edilerek, 12 araç sürücüsüne toplam 18 bin 841 TL idari para cezası uygulandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.