bursagorus.com.tr

Bursa'da uyuşturucu ve silah operasyonu

ASAYİŞ

Bursa Emniyet Müdürlüğü, il genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği uygulamalarda, uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve fişek ele geçirdi, aranan 8 kişiyi yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen uygulamalarda, Çarşamba, Çekirge, Görükle, Özlüce, Hacivat ve Meydancık mahalleleri ana kavşaklarında 15.30-17.30 saatleri arasında sabit yol ve hareketli uygulamalar yapıldı. Bu uygulamalarda, 892 kişinin UYAP sorgulaması yapıldı ve 232 araç kontrol edildi.

Ayrıca, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet, Narkotik, Güvenlik, TEM, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerinin katılımıyla 21.30-23.30 saatleri arasında ilimiz Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi ve çevresinde de sabit yol ve hareketli uygulamalar yapıldı. Bu uygulamalarda da 298 kişinin UYAP sorgulaması yapıldı ve 100 araç kontrol edildi.

Uygulamalarda, üzerinde uyuşturucu madde, ruhsatsız silah, fişek bulunan ve çeşitli suçlardan aranmaları olan toplam 8 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda;

3 adet ruhsatsız silah, 72 adet fişek, 58 adet uyuşturucu hap, 11,55 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Uygulamalarda ayrıca, 13 araç sürücüsüne toplam 23 bin 586 TL idari para cezası uygulandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.