bursagorus.com.tr

Fatih Tekke ''İyi Bir Takım Olacağız''

BURSASPOR

Bursaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Yılport Samsunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. 3 puanın yanında, iyi mücadele verdik. Kırmızı kart sonrası iyi bir direnç gösterdik. Çocukların ayaklarına sağlık. Mutluyuz. 3 gün sonra yine zorlu bir maça çıkacağız. Sakatlarımız ve cezalılarımız var. Umarım haftaya da böyle iyi oyun sergileriz. Altınordu maçından farklı bir şey yapmadık açıkçası. İlk golü yemiş olmasak ve golü erken bulsak aynı oyunu ortaya koyabilirdik. Üç puanı da alabilirdik. İyi antrenmanları çok önemsiyoruz.

Bugün nasip oldu iyi bir galibiyet aldık. Ama bu galibiyeti büyütmeye gerek yok. Şu anda iyi bir kadroyuz ama iyi bir takım değiliz. Ama iyi bir takım olacağız. İyi oyuncular ve gençlerimiz var. Çok fazla antrenman yapamadık. Birçok parça var. Oyuncularımın bunu anlaması süre alacak. Camiada da tedirginlik var. İyi bir yönetimimiz var. Taraftarımız bize çok iyi destek oldu. Bunun da karşılığını aldık. Coşkulu oynadığımız sürece bunun karşılığını alacaklarını söyledim. Oyuncularıma da teşekkür ederim. İnşallah iyi bir başlangıç olur.

Oyunun son bölümü bize ait değildi. 10 kişi kaldık. Oyuna sonradan girenlerin çok katkıları oldu. Hızlı hücumu çok çalışamadık. Biz Eyüpspor maçında da taraftarımızı arkamıza alamamıştık. Ama coşkulu başlamak ve istediğimiz gibi oyunu ortaya koymanın faydalarını da gördük. Cesaret gösterdik. Oyuncularımın hiç alışık olmadıkları şey bunlar. Hedefe gidecekseniz topa sahip olmamız gerekiyor. Kaos futbolu gelecek adına bir fayda sağlamaz. Kötü oynadığımız dönemde de istatistik olarak topa sahip olduğumuzu görüyoruz. Taktiksel bir anlayışın takıma yansıması için süreye ihtiyaç var. Biz kaos futbolu istemiyoruz. Bursa gibi bir camiada her şeyin iyi olması gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.