bursagorus.com.tr

“Hepimiz Biriz Ve Birlikte Güçlüyüz”

EKONOMİ

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Bursa Kent Konseyi ile ARSİYAD tarafından birlikte yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

Ziyarette konuşan ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, “Faaliyetlerimizi ülke genelinde yaygınlaştırırken, doğduğumuz yeri unutmadan doyduğumuz yerler için çalışıyoruz” dedi.

“Hepimiz biriz ve beraberiz, birlikte güçlüyüz” diyen Durmuş, “ARSİYAD üyeleri olarak Bursa’mıza ve ülkemizin dört bir tarafına hizmet vermeye çalışıyoruz. Bursa Kent Konseyi ile birlikte yapacağımız projeler ve çalışmalarla da örnek olmak istiyoruz, bunun için elimizde gelebilecek her türlü yardıma hazırız” şeklinde konuştu.

ARSİYAD Yönetiminin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan da, Bursa’da yaşayanların kente yönelik aidiyet duygusunu artırmaya yönelik faaliyetler sürdürdüklerini belirterek Bursa Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ARSİYAD Yönetim Kurulu ile Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’ın görüşmesi, kurumlar arasında birlikte yapılabilecek çalışmaların istişaresiyle devam etti.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’ı ziyaret eden ARSİYAD heyetinde Başkan Gürsel Durmuş’un yanı sıra, Başkan Vekili Erdinç Acar, Başkan Yardımcısı Mürsel Özay, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Cömert ve Neriman Yener ile Denetim Kurulu Üyesi Mine Satır da hazır bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.