bursagorus.com.tr

İMO Bursa Akyazı’yı Ziyaret Etti

EKONOMİ

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetim Kurulu, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü görevine asaleten atanan inşaat mühendisi Umut Akyazı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Emrah Mutlu, Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Reyhan Loyan Dalkılıç, Genel Merkez Danışma Kurulu Üyesi Mustafa Özçelik, Şube Ulaşım Komisyonu Başkanı Mehmet Tözün Bingöl, Şube Sekreteri Bedirhan Karagöz, Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı ile bir araya geldi. Bölge Müdürlüğü’nün Bursa’da devam eden çalışmaları hakkında bilgi alan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Küçükkayalar, kamu kurumlarının Oda için değerli olduğunu belirterek, Karayolları ve DSİ gibi kurumların ekol olduğunu ifade etti.

Bursa’nın büyükşehir olması nedeniyle gelişen ve sorunları olan bir şehir olduğunu dikkat çeken Küçükkayalar, çalışmalarımızı paylaşarak olumlu olumsuz yanlarını değerlendirmek istediklerini kaydetti.

DOĞANCI TÜNELİNDE SONA DOĞRU

Dağ yolu ve Doğancı Tüneli ile ilgili son gelişmeleri aktaran Bölge Müdürü Umut Akyazı, zor bir tünel olduğunu ve 677 metresinin kaldığını, 24 saat çalıştıklarını ve viyadüğünde 1,5 ay sonra başlayacağını söyledi. Bursa 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzen Planı çerçevesinde yapılan planlamaların ileriye dönük hazırlandığını dile getiren Akyazı, Bursa’da uzun yıllardır tamamlanamayan yolları tamamlama noktasında olduklarını vurguladı.

Ziyarette, İMO Bursa Şubesi ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürütülecek çalışmalar, teknik geziler de değerlendirildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.