bursagorus.com.tr

AK Parti ilk mitingini Samsun'da düzenledi

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilk mitingini Samsun'da gerçekleştirdi. Burada coşkuluğu kalabalığa seslenen Erdoğan, seçimlerde hedeflerinin ülkenin tamamını gerçek belediyecilikle buluşturmak olduğunu söyledi.

31 Mart'a az bir süre kalan siyasetin gündemi hız kesmiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır temaslarının ardından partisinin Samsun'da düzenlediği mitinge katıldı. Coşkulu kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında önemli mesajlar verdi.

"İşçilerimizi arama çalışmaları sürüyor"

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde yaşanan toprak kayması nedeniyle toprak altında kalan 9 işçiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Erdoğan, işçilerin bir bölümünün konteyner içinde bir bölümünün de araç içinde olmasının umutları artırdığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hayırlı haberler almayı ümit ediyoruz.” dedi.

Marmara’da batan kargo gemisinin kayıp 6 mürettebatından da iyi haber almayı umduklarını söyleyen Erdoğan, "Dalgaların boyunun 3 metreye ulaştığı zorlu hava şartlarına rağmen, bu kardeşlerimizin kurtarılması için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

"Hedef Türkiye'yi gerçek belediyecilikle buluşturmak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingdeki konuşmasında 31 Mart’taki hedeflerinin Türkiye’nin tamamını gerçek belediyecilikle buluşturmak olduğunu söyledi.

"Seçim gününe kadar çok çalışmalıyız. AK Parti’nin sırrı nedir diye sorarsanız, eser ve hizmettir." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönetimini de eleştirdi.

"Ne hayalleri var ne projeleri"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi bireysel hedeflerine öyle kilitlenmiş durumdalar ki ülkenin geleceği için ne hayalleri ne de projeleri var. Perde gerisindekilerle hepsinin tek gündemi, seçim sonrasının CHP’sinin yönetimini ele geçirmek. Bu uğurda birbirlerine çelme takmaktan, dün beraber yoldaşlık ettiklerini, bugün hançerlemekten dahi çekinmiyorlar." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.