bursagorus.com.tr

Başkan Özkan’dan Ramazan Bayramı mesajı

GENEL

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özkan mesajında, bayramların sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günler olduğunu vurgulayarak, milletimizin ve tüm İslam âleminin bayramını tebrik etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özkan mesajında, bayramların sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günler olduğunu vurgulayarak, milletimizin ve tüm İslam âleminin bayramını tebrik etti.

Özkan, her yıl olduğu gibi bu yıl da Karacabey’de, Ramazan ayının manevi atmosferini birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, en güzel şekilde yaşadıklarını söyledi.

Birlik ve beraberlik vurgusu

“Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan'ı tüm coşkusuyla yaşamanın ve bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz” diyen Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar, sosyal hayatımıza büyük katkı sağlayan, toplumsal olarak bizi biz yapan çok önemli günlerdir. Bayramların beraberinde getirdiği huzur, kardeşlik ve dayanışma ortamının değerini iyi bilmemiz gerekiyor. Bu özel zamanlar aynı zamanda, dargınlıkların giderilmesi, dostlukların hatırlanması ve geleneklerimizin yaşatılması için de eşsiz bir fırsattır. Mübarek Ramazan ayını ve içerisinde bin aydan daha hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecemizi idrak ettikten sonra, inşallah Ramazan Bayramı'nı da kutlayacağız. Sosyal hizmetler anlamında belediye çalışmalarımızın zirve yaptığı Ramazan ayında, canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu gayretli çalışmalarımız bayram tatilinde de devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Karacabeyli hemşerilerimin olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.