bursagorus.com.tr

Karacabey Muhtarlar Derneğinin yeni yönetiminden Başkan Özkan’a ziyaret

GENEL

Karacabey Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dağkadı Mahalle Muhtarı Hasan Şenel’in kısa süre önce vefat etmesinin ardından dernek başkanlığı görevine gelen Gönü Mahalle Muhtarı Erol Yıldırım, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, dernek yönetiminden Canbaz Mahalle Muhtarı Orhan Ayyıldız, Yenikaraağaç Mahalle Muhtarı Adem Şen ve Yenimahalle Muhtarı Çetin Ayva da yer aldı.

Halka hizmet noktasında kilit role sahipler 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özkan, muhtarların özellikle halka hizmet noktasında kilit rol taşıdığını belirtirken, “Karacabey’de hem muhtarlarımızla hem de derneğimizle güçlü bir diyalog halindeyiz. İstişarelerimizi sürdürüyoruz. Geçmiş dönem Başkanımız Sayın Şenel’e bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Derneğin yeni yönetim kurulunu da tebrik ediyor, görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Öte yandan, Karacabey Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yıldırım da muhtarlara verilen desteklerden dolayı Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür ederken, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.