bursagorus.com.tr

MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit

GÜNDEM

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak şehit oldu.

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 30 Eylül 2023’de, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler taziye yayınladığı taziye mesajında “Kahraman silah arkadaşımız, 5 Ekim 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadelerine yer verirken, MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği;

“Kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 5 Ekim’de şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” açıklamalarında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.