bursagorus.com.tr

NOSAB, Cumhuriyet'in 100. yılını çifte kutlayacak

KÜLTÜR - SANAT

NOSAB, Cumhuriyetin 100. yılını 26 Ekim Perşembe günü kutlayacak. Kortej ve konserle birlikte coşkulu bir kutlama yapılacak.

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB), Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü çifte kutlamaya hazırlanıyor. NOSAB, 26 Ekim Perşembe günü saat 18:30'da bölge içerisindeki Atatürk Bulvarı'nda Cumhuriyet Korteji düzenleyecek. Yürüyüşün ardından NOSAB İdari Hizmet Binası Otoparkı'nda Denden Konseriyle birlikte coşkulu bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapacak.

NOSAB'dan yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Korteji'nde NOSAB'da faaliyet gösteren firmalar ve çalışanlar yer alacak. Kortej, NOSAB'ın girişinden başlayarak Atatürk Bulvarı boyunca devam edecek. Kortejin ardından NOSAB İdari Hizmet Binası Otoparkı'nda Denden Konseri düzenlenecek. Denden Konseri, NOSAB çalışanları ve ailelerine ücretsiz olarak sunulacak.

NİLSİAD Yönetim Kurulu ve NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras ile NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez etkinlik öncesinde bir davet mesajı yayınladı. Aras ve Gülmez'in yayınladığı davet metninde şu ifadelere yer verildi:

"Biz bağımsızlığı uğruna dünyanın en güçlü devletleriyle savaşmış ve zafer kazanmış onurlu bir ulusun evlatlarıyız. 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Milli Mücadele kahramanlarından devraldığımız Cumhuriyet mirası en büyük varlığımızdır. Bu mirası gelecek nesillere aktarmak, gurur dolu tarihimize borcumuzdur. Tüm sanayicilerimizi, çalışanlarımızı, ve dostlarımızı aileleriyle birlikte Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşkuyla kutlayacağımız etkinliğimize bekliyoruz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.