bursagorus.com.tr

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç mazbatasını aldı

YEREL YÖNETİMLER

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç’ın mazbata töreni Mudanya Adliye Sarayında gerçekleştirildi. Mazabata törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay ve meclis üyeleri katılım sağladı.

Deniz Dalgıç, mazbata töreninde ” Bizim için bayram oldu. Ülkemiz için bayram oldu. Herkesin içine umut tohumlarını tekrar serptik. Şimdi bugün de bunun belgesini almaya geldik buraya. Sözünüzü unutmayın. Birlikte çalışacağız diye söz verdik. Unutmadığınızı varsayıyorum. Hemen bugün itibariyle çalışmaya başlıyoruz. Eksik olmayın. Kolları sıvadık. Hiç durmadan çalışacağız. Çok teşekkür ederim tekrardan.” dedi.

Mazbata töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Şimdi hizmet zamanı. Mudanya’yı Deniz başkanımızla birlikte meclis üyelerimiz, ilçe yönetimimiz, kadın kolları, gençlik kolları, sivil toplum kuruluşlarımız, odalarımızla birlikte ve Mudanyalılarla birlikte artık Mudanya’nın çıtasını daha beş basamak hatta on basamak yukarıya çıkaracağız. Hepinize çok teşekkür ederim. Değerli başkanımızı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Törende konuşan CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, ” Coşkuyla, heyecanla aylardır sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy her yere ulaştınız. Ben öncelikle Mudanya örgütümüzü yürekten kutluyorum. Kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı, çok değerli ilçe başkanımızı, ilçe yönetimini, belediye meclis üyelerimizin kutluyorum. Emeklerinize sağlık. On yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı Mudanya Belediyesi’nde dalgalanıyor. Ben hep şunu söylemiştim. Bursa’yı alacağız ve Bursa’yı artık bir daha geri vermeyeceğiz. Bursa’da artık Cumhuriyet Halk Partili o sosyal belediyecilik, o halkçı belediyecilik yıllarca sürecek.”şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.