bursagorus.com.tr

Vali Demirtaş, Bursa sanayicileriyle bir araya geldi

YEREL YÖNETİMLER

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa'nın güçlü sanayi bölgelerinden NOSAB'a düzenlediği ziyaret kapsamında bölgenin önde gelen kuruluşlarından Gökçelik'i ziyaret etti.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa'nın güçlü sanayi bölgelerinden biri olan NOSAB'a düzenlediği ziyaret kapsamında bölgenin önde gelen kuruluşlarından Gökçelik'i de ziyaret etti.

Vali Demirtaş, ziyarette yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ekonomik bağımsızlığı ve lider ülkeler arasında yer alabilmesi için sanayinin önemine dikkat çekti. Türk sanayisinin ve sanayicisinin dünya pazarlarında gösterdiği başarıların takdire şayan olduğunu belirten Vali Demirtaş, desteklemek için üstlerine düşen ne varsa yapmaktan geri durmayacaklarını belirtti.

Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ve Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aras, Vali Demirtaş'a şirketin faaliyetleri, ihracatı ve yatırımları hakkında bilgi verdi. Aras, Bursa'nın sayılı teknolojik fabrikalarından biri olan Gökçelik Depo Sistemleri fabrikasının bir endüstri 4.0 yatırımı olduğunu belirterek, teknolojiyi yakından takip ettiklerini ve katma değeri yüksek ürünler üreterek ülkemizin dış ticaret açığına kapatması yönünde pozitif destek verdiklerini söyledi. Aras, Ar-Ge, inovasyon ve tasarım konularına da ayrıca özel önem verdiklerini belirterek Türkiye'nin geleceği için kendi patentli ürünlerini üreten, kendi teknolojisini geliştiren bir ülke olması gerektiğine dikkat çekti.

Yalçın Aras, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş'ın sanayi ve sanayiciye gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Demirtaş'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.